• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Barton megkezdte a törlesztést



    Joey Barton elkezdte visszafizetni a Newcastle United bizalmát azzal, hogy nagyban hozzájárult a West Bromwich Albion 2-1-es legyőzéséhez.

    A 26 éves középpályás most először lépett pályára kezdőként börtönbüntetése óta. Meghálálta a bizalmat, hiszen már a kilencedik percben betalált büntetőből.

    Barton – akit a Sunderland elleni felkészülés során palackokkal és pénzérmékkel dobáltak – szerezte tehát meg a Szarkák vezető gólját, de a sikerhez Obafemi Martins fejesgóljára is szükség volt (42. perc).

    A meccsre kilátogató 45 801 néző azonban nem egy sima Newcastle-győzelemnek volt a szemtanúja, hiszen a msodik félidőre feljavult a West Brom és 25 perccel a vége előtt szépített is Ishmael Miller révén.

    Ha a hazaiak kapusa, Shay Given nem védett volna nagyokat az Albion próbálkozásainál, a vendégek talán elvihettek volna egy pontot a St. James’ Parkból.

    A fekete-fehérek ezzel megszerezték idei második bajnoki győzelmüket és elhagyták a kieső zónát. Ez volt Joe Kinnear első győzelme a United mestereként.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: