• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Barton megkezdte a törlesztést  Joey Barton elkezdte visszafizetni a Newcastle United bizalmát azzal, hogy nagyban hozzájárult a West Bromwich Albion 2-1-es legyőzéséhez.

  A 26 éves középpályás most először lépett pályára kezdőként börtönbüntetése óta. Meghálálta a bizalmat, hiszen már a kilencedik percben betalált büntetőből.

  Barton – akit a Sunderland elleni felkészülés során palackokkal és pénzérmékkel dobáltak – szerezte tehát meg a Szarkák vezető gólját, de a sikerhez Obafemi Martins fejesgóljára is szükség volt (42. perc).

  A meccsre kilátogató 45 801 néző azonban nem egy sima Newcastle-győzelemnek volt a szemtanúja, hiszen a msodik félidőre feljavult a West Brom és 25 perccel a vége előtt szépített is Ishmael Miller révén.

  Ha a hazaiak kapusa, Shay Given nem védett volna nagyokat az Albion próbálkozásainál, a vendégek talán elvihettek volna egy pontot a St. James’ Parkból.

  A fekete-fehérek ezzel megszerezték idei második bajnoki győzelmüket és elhagyták a kieső zónát. Ez volt Joe Kinnear első győzelme a United mestereként.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: