• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Defoe: “A válogatott magabiztos”



    Jermain Defoe elmondta, az angol válogatott játékosai nagyon magabiztosak és készen állnak, hogy szerdán történelmet írjanak.

    Anglia arra készül, hogy megdöntse eddigi rekordját és négy győzelemmel kezdjen egy selejtező-sorozatot. A szigetországiak menetelésük során legyőzték Andorrát, Horvátországot és Kazahsztánt, holnap Fehéroroszországgal csapnak össze.

    Természetesen Fabio Capello csapata számít a favoritnak a minszki mérkőzésen, de Defoe elmondta, kellő tisztelettel lépnek majd pályára.

    “A srácok nagyon magabiztosak. Képzeljék csak el, mennyire feltüzelte a csapatot a horvátok elleni nagy siker. Szeretnénk, ha megmaradna a jó formánk és szerdán sikerülne szép eredményt elérnünk.” – mondta a Portsmouth támadója.

    “Meg fogunk nézni néhány Fehéroroszországról készült videófelvételt, így mindenki tudni fogja, hogy miben jók és miben nem.”

    “Ezen a szinten nincs könnyű meccs. Szombaton is türelmesnek kellett lennünk, ahogy megszületett az első gól, minden jól alakult.”

    “Nem fgojuk alábecsülni őket. Ha elég keményen dolgozunk és érvényesíteni tudjuk a passzjátékunkat, elhozhatjuk mind a három pontot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: