• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Stubbs támogatja Horsfieldet



    Az Everton szakmai stábjában dolgozó Alan Stubbs mihamarabbi gyógyulást kivánt Geoff Horsfieldnek, akinél hererákot állpítottak meg az orvosok.

    A korábbi West Bromwich Albion-játékosnak vissza kellett vonulnia, miután kiderült, hogy hererákja van. Stubbs, aki szintén átesett a betegségen, elmondta tapasztalatait.

    “Szeretném a legjobbakat kívánni Geoffnak és az egész családjának, én jól tudom, hogy mit érezhetnek most.” – mondta Stubbs, akit akkor támadott meg a kór, amikor még a Celtic játékosa volt. Nem sokan számítottak rá, hogy valaha még játszani fog, de utána még kétszer megjárta az Everton, játszott a Sunderlandben és a Derby Countyban is.

    A 34 éves Horsfield, aki a Birmingham City és a Fulham játékosa is volt, pozitívan látja a jövőt és saját elmondása szerint még játszani szeretne, legalább félprofi vagy amatőr szinten.

    Stubbs elmondta, hogy csodálja a veterán csatárt erőssége és karaktere miatt: “Mindenki életében egy hatalmas törés, ha kiderül, hogy rákos, de van kiút.”

    “Néhányszor játszottam Geoff ellen, neki valóban olyan karaktere van, hogy képes lesz végigcsinálni a rehabilitációt.”

    “Remélem, minen a tervek szerint megy, ma már meglehetősen magas az orvosi sikerek száma ezen a téren. Szomorú, hogy emiatt lett vége egy profi karriernek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: