• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard a válogatottról beszélt



    A Chelsea középpályása, Frank Lampard megunta, hoy mindenki arról beszél, hogy képtelenek jól együtt játszani a válogatottban Steven Gerrarddal.

    A hírek szerint Fabio Capello arra készül, hogy szombaton, Kazakhsztán ellen egymés mellett játszatja majd Lampardot és liverpooli honfitársát.

    A duó az eddigiekben finoman szólva nem sziporkázott, mikor együtt játszottak a nemzeti tizenegyben, Lamps azonban nem szeretett volna mélyebben belemenni ebbe a kérdésbe.

    “A legfontosabb az, hogy a csapatról beszéljünk, de a hasonló kérdések miatt sokszor rossz irányba tolódnak az interjúk.” – kezdte a Chelsea játékosa.

    “Erről már túl sokszor eset szó. Valóban nem tudtunk jól együtt működni Gerrarddal az utóbbi években. A klubjainkban nagyon magas szinten játszunk és az emberek ezt várják tőlünk a válogatottban is, de nem mindig sikerül úgy teljesítenünk.”

    A Horvátországban mutatt teljesítmény azonban jól mutatja, hogy mire vagyunk képesek, ha csapatként működünk együtt. A menedzser olyan játékosokból fogja összerakni a csapatot, akik jól játszanak együtt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: