• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Befejeződött az első csoportkör



    Tegnap a maradék négy csoport csapatai is lejátszották meccseiket a Bajnokok Ligájában, így befejeződött az első csoportkör.

    Angliát ezúttal a Manchester United és az Arsenal képviselte, mindkét gárda döntetlenre végzett. A United ellenfele a Villarreal volt, annak ellenére, hogy az angolok mindent megtettek a győzelemért és mindkét oldalon volt egy-egy kapufa is, nem született gólt.

    Az Ágyúsok Ukrajnába látogattak, a Dynamo Kijev otthonába, ahol a várakozásoknak megfelelően nem volt egyszerű dolguk és végül csak egy 1-1-es döntetlennel tértek haza.

    A Celtic és az Aalborg sem bírt egymással, azon a találkozón sem esett gól, ami jó hír a Unitednek, hiszen egy csoportban van a két gárdával és így egyáltalán nem maradt le tőlük a Villarreal elleni döntetlennel.

    A Steaua Bukarest sem könnyítette meg a Bayern München dolgát, de a németeknek végül sikerült kiharcolniuk egy egygólos győzelmet Romániában.

    Az Olympique Lyon és a Fiorentina 2-2-re végzett egymással, míg a Porto 3-1-re verte a Fenerbahcét. A játéknapon még két meccset rendeztek, az egyiken a Juventus 1-0 arányban legyőzte a Zenit Szentpétervárt, a másikon a Real Madrid 2-0-ás sikert aratott a fehérorosz BATE Boriszov fölött.

    Forrás: EuroSport.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: