• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “A szurkolók örülnek majd Ronaldónak”



    Sir Alex Ferguson biztos benne, hogy a nyári pletykák miatt sem kell majd Cristiano Ronaldónak ismét megnyernie magának a Manchester United szurkolóit.

    A 23 éves szélső jóval a kitűzött időpont előtt épült fel és valószínűleg már szerephez is juthat – igaz csak csereként – a Villarreal elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. A Real Madrid nyílt hajszája akkor ért véget a játékos számára, amikor Sir Alex Portugáliába utazott, hogy személyesen vitassa meg a jövőt tanítványával.

    “Nem hiszem, hogy újra meg kellene győznie a szurkolókat. Szerintem a drukkereink megértik a helyzetet. Egy fiatal srác, akit elcsábított a neki ígért hatalmas fizetés, de amikor a tudtára hoztuk a döntésünket, egyből elfogadta azt.”

    “Azt mondta, hogy szeretne a Real Madridba igazolni, de a találkozásunk során megváltozott a véleménye a dologgal kapcsolatban. Megértette a klub és a saját pozíciómat, szó nélkül elfogadta és továbblépett, mint egy profi. Azóta nem is volt semmiféle probléma.”

    Cristiano a felkészülési szezon egészét kihagyni kényszerült, mivel júliusban a United és a portugál válogatott orvosi stábjával együtt arra a döntésre jutott, hogy megműteti a már régóta problémás bokáját. A rehabilitáció a vártnál sokkal jobban sikerült, hiszen előzetes jelentések októberi visszatérést jósoltak a luzitán klasszis számára.

    “Fantasztikus munkát végzett. Minden áldott nap öt órán keresztül azért dolgozott, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére állhasson. Nagyon hamar felépült, ezért dicséret illeti az orvosi csapatot és természetesen őt is, hiszen nem sikerülhetett vona egy ilyen kiváló páciens nélkül.”

    “Szombaton már játszhatott volna a Liverpool ellen, és ha mi lettünk volna otthon, talán be is állítottam volna. Mivel idegenbeli mérkőzésről volt szó úgy gondoltuk, hogy inkább adunk neki még pár nap pihenőt.”

    “Rendkívüli érettséget mutatott azzal, hogy elfogadta a Manchester United döntését és csak előre tekintett. Egyáltalán nem duzzogott, ehelyett minden nap emberfeletti munkát végzett az edzésen. Nagyon örülünk, hogy visszatér. Hatalmas lökést adhat a csapatnak, hiszen egy fantasztikus játékos.”

    Nem Sir Alex Ferguson az egyetlen, aki már alig várja, hogy ismét a pályán láthassa Ronaldót. Az összes csapattárs nagyon hiányolta már a tavaly 42 találatig jutó szélsőt, aki oroszlánrészt vállalt a “Vörös Ördögök” Premier League és Bajnokok Ligája elsőségében.

    “Nagyon fontos része a csapatnak” – mondta Carlos Tevez. “Egy nagyszerű ember, aki mindenképp kell a csapatba. Majdnem olyan, mintha egy emberrel többen játszanánk amikor ő is a pályán van, mert hihetetlen módon képes összezavarni az ellenfelet. Nagy plusz lesz számunkra, hogy végre visszakapjuk őt.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: