• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Corluka védelmébe vette Modricot



    Vedran Corluka megnyugtatta a Tottenham Hotspur szurkolóit, hogy nem kell tovább várniuk arra, hogy Luka Modric csúcsformába lendüljön.

    A horvát középpályás, aki 15 millió fontért igazolt a Tottenhamhez, egyelőre még szokja a Premier Liga ritmusát és keménységét.

    Bár korábban egy évet a bosnyák élvonalban is eltöltött, ahol volt lehetősége beletanulni a kemény ütközésekkel teli játékba. Corluka biztos benne, hogy az ott szerzett tapasztalatokat kamatoztatni tudja majd honfitársa.

    “Lukát meglepte, hogy ebben a bajnokságban milyen gyorsan jár a labda és milyen kemények az ellenfelek.” – mondta a korábbi Manchester City-játékos.

    “Azt mondta nekem, hogy még szükséga van két-három meccsre. Egy teljesen új világba csöppent, így nincs könnyű dolga, de hamarosan a legjobbját nyújtja majd.”

    “A boszniai tapasztalatai segítenek majd neki. Az ottani bajnokság tele van nagy és erős játékosokkal, akik nem törődnek a másik testi épségével.”

    “Nem szerette őket, de így fizikálisan sokat fejlődött, ez jól fog neki jönni itt is. Ez egy erősebb bajnokság, de be fog tudni illeszkedni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: