• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bentley törlesztene a szurkolóknak  David Bentley szeretne törleszteni az angol válogatott szurkolóinak az Eb-selejtezők miatt. Szerinte az Andorra elleni meccs remek kezdet lehetne.

  Fabio Capello csapata szombaton kezdni meg a Vb-selejtetzők sorát Barcelonában, Andorra ellen, majd Zágrábba utaznak, ahol szerdán a hrovátokkal kell szembenézniük.

  “Tartozunk az országnak, nem? Nem volt jó kihagyni a nyári Eb-t és csak a TV-ben nézni az eseményeket, de jó lenne most mindezt jóvátenni.” – mondta Bentley.

  Andorra minden bizonnyal a lehető legnagyobb ellenállást próbálja majd kifejteni hazai pályán. Az Eb-selejtezők során ez annyira jól sikerült, hogy az angol szurkolók kis híján meglincselték az akkori szövetségi kapitányt, Steve McClarent.

  A horvátokat sem kell már bemutatni a Háromoroszlánosoknak, hiszen éppen ők ütötték el attól az angolokat, hogy részt vegyenek a kontinenstornán.

  “Dühös voltam, hogy ilyen kerettel nem jutotunk ki. Most ez sikerülhet, ha végig csak a játékra konentrálunk. A menedzserünk is olyan, aki a lehető legjobb úton vezet minke és így a legjobbat hozza ki belőlünk.”

  “Nem lesz könnyű, de tudom, hogy mindnyájan készen állunk a kihívásra.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: