• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Barry: “Teljesíteni kell!”



    Gareth Barry is elmondta a meccsek előtt szinte már kötelező sorokat, azaz, hogy az angol válogatottnak végre úgy kell játszania, ahogy azt elvárják.

    A Háromoroszlánosok öt barátságos meccset játszottak, mióta Fabio Capello a szövetségi kapitány. Van mit törleszteniük azok után, hogy nem jutottak ki az Eb-re.

    Holnaptól kezdődnek a tétmeccsek a nemzeti csapatok számára, vagyis indulnak a Vb-selejtezők. Az angolok Andorra ellen kezdenek, de természetesen mindenki a szerdai, horvátok elleni meccset várja.

    “Az, hogy csak barátságos meccseket játszottunk, azt jelentené, hogy nem vagyunk elég felkészültek? Talán néhányan így gondolják.” – mondta Barry.

    “Nem hiszem, hogy nem vagyunk elég jó formában vagy nem készültünk fel eléggé ezekre a selejtezőkre. Az az edzőmunka, amit a héten végeztünk, felkészített minket.”

    “Ahogy közeledik egy-egy meccs időpontja, egyre jobban lehet érezni a játékosokon, hogy szeretnének már ott lenni és győzni.”

    “Itt az idő Anglia számára, hogy teljesítsen, ez a sorsunk, ezt tudja a szövetségi kapitány, a többi játékos és a szakmai stáb is.”

    “Itt az idő, hogy felálljunk és 100%-os teljesítményt nyújtsunk a szurkolókért és elérjük a célunkat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: