• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nagy dobásra készül a City  Dr. Sulaiman Al-Fahin, a Manchester City új tulajdonosa elárulta tervét, miszerint az Abu Dhabi United Group (ADUG) télen valószínűleg egy 135 millió fontos ajánlatot fog tenni a Manchester United portugál szélsőjéért, Cristiano Ronaldóért.

  A City megvásárlásáról szóló egyezség az ADUG-gal hétfőn született meg, a társaság pedig még aznap megszerezte a Real Madridtól Robinhót brit átigazolási rekordösszeget jelentő 32.5 millió fontért.

  Ezek után és azzal az állítólagos ténnyel, hogy Al-Fahin tízszer gazdagabb a Chelseat birtokló Roman Abramovicsnál talán már nem is olyan hihetetlen a multimilliárdos arab üzletember egy korábbi kijelentése, miszerint legalább 18 új játékost tervez a klubhoz igazolni a közeljövőben.

  “Ronaldo azt mondta, hogy a világ legnagyobb klubjában akar játszani, úgyhogy januárban meglátjuk komolyan beszélt-e” – mondta Al-Fahin a Guardiannak.

  “A Real Madrid 160 millió dollárban (Ł90m) állapította meg az értékét, de ha valaki meg akar szerezni egy ilyen játékost, akkor egy kicsit többet kell kiadnia; véleményem szerint 240 millió dollárt (Ł135m). De miért ne? Mi leszünk a legnagyobb klub a világon, nagyobb a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is.”

  Sajtóinformációk szerint a City olyan sztárokért fog bejelentkezni a jövőben, mint például a Liverpool csatára, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas. Mindezt annak érdekében, hogy a csapat képes legyen megnyerni a Bajnokok Ligáját.

  Al-Fahim hozzátette: “Olyan csapatot akarunk felépíteni, ami képes megnyerni az UEFA Bajnokok Ligáját. Nem fogunk akárkikre pénzt költeni, de ha megszerezzük a világ legnagyobb játékosait, és persze a menedzser is rájuk bólint, akkor meg is szerezzük őket.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: