• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nagy dobásra készül a City



    Dr. Sulaiman Al-Fahin, a Manchester City új tulajdonosa elárulta tervét, miszerint az Abu Dhabi United Group (ADUG) télen valószínűleg egy 135 millió fontos ajánlatot fog tenni a Manchester United portugál szélsőjéért, Cristiano Ronaldóért.

    A City megvásárlásáról szóló egyezség az ADUG-gal hétfőn született meg, a társaság pedig még aznap megszerezte a Real Madridtól Robinhót brit átigazolási rekordösszeget jelentő 32.5 millió fontért.

    Ezek után és azzal az állítólagos ténnyel, hogy Al-Fahin tízszer gazdagabb a Chelseat birtokló Roman Abramovicsnál talán már nem is olyan hihetetlen a multimilliárdos arab üzletember egy korábbi kijelentése, miszerint legalább 18 új játékost tervez a klubhoz igazolni a közeljövőben.

    “Ronaldo azt mondta, hogy a világ legnagyobb klubjában akar játszani, úgyhogy januárban meglátjuk komolyan beszélt-e” – mondta Al-Fahin a Guardiannak.

    “A Real Madrid 160 millió dollárban (Ł90m) állapította meg az értékét, de ha valaki meg akar szerezni egy ilyen játékost, akkor egy kicsit többet kell kiadnia; véleményem szerint 240 millió dollárt (Ł135m). De miért ne? Mi leszünk a legnagyobb klub a világon, nagyobb a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is.”

    Sajtóinformációk szerint a City olyan sztárokért fog bejelentkezni a jövőben, mint például a Liverpool csatára, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas. Mindezt annak érdekében, hogy a csapat képes legyen megnyerni a Bajnokok Ligáját.

    Al-Fahim hozzátette: “Olyan csapatot akarunk felépíteni, ami képes megnyerni az UEFA Bajnokok Ligáját. Nem fogunk akárkikre pénzt költeni, de ha megszerezzük a világ legnagyobb játékosait, és persze a menedzser is rájuk bólint, akkor meg is szerezzük őket.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: