• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fletcher beszélt az orosz fociról  A Manchester United skót szélsője, Darren Fletcher figyelmeztette a Bajnokok Ligájában szereplő csapatokat, hogy figyeljenek oda az orosz ellenfelekre.

  Monacóban a mai napon sorsolnak majd a BL-ben, most dől majd el, hogy mely csapatok kerülnek össze a csoportkörökben.

  A legnagyobb hiányzó az AC Milan lesz, míg a Bayern München és a Juventus visszatért a legnevesebb európai kupasorozatba. Az olaszok, a spanyolok és az angolok részéről is négy-négy klubcsapat indul, természetesen a legtöbben arra tippelnek, hogy ezen három ország valamelyike adja majd a győztes klubot.

  Kellemes meglepetést okozhat még a Zenit Szentpétervár, mely tavaly megnyerte az UEFA-kupát. Az oroszok akár már holnap bizonyíthatnak, a Manchester United elleni Európai Szuperkupa-döntőn.

  Fletcher látta, ahogy a Zenit kétvállra fektette a Rangerst az UEFA-kupa fináléjában, szerinte ennél is több van Dick Advocaat csapatában.

  “A Zenit Szentpétervár mindent meg fog tenni, hogy jól szerepeljen a Bajnokok Ligájában.” – mondta a skót játékos.

  “Több élcsapatot is megvertek tavaly az UEFA-kupában, ezért nem szabad leírni őket. Nagyon sok pénz van az orosz fociban, sok brazil játszik ott, az emberek el sem hiszik, hogy milyen erős bajnokságról van szó.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: