• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sheva milánói visszatérése szinte biztos  A Chelsea vezetői elárulták, Andriy Shevchenko AC Milanhoz való visszatérése már csak a hétfői orvosi vizsgálatoktól függ.

  Az ukrán csatár eddig két szezont töltött Londonban, de mindkettő alatt azt találgatták a lapok és a szurkolók, hogy mikor tér vissza a Rossonerihez. Úgy tűnik, ez most fog megtörténni.

  A Chelsea és a Milan azonban még nem tárgyaltak az üzlet részleteiről. Még azt sem tudni, hogy Shevchenko kölcsönben vagy véglegesen tér vissza a San Siróba.

  A Kékek 2006 nyarán igazolták le a játékost, de azóta nem tudta bizonyítani, hogy a világ legjobb támadói kzé tartozik, csak szenvedett a Stamford Bridge-en.

  A 31 éves csatár a 2006/07-es szezonban mindössze négy, a 2007/08-asban pedig öt bajnoki gólt szerzett. Hol sérülései, hol gyenge formája miatt nem tud csapatba kerülni.

  “Hosszadalmas telefonbeszélgetések sora után végre sikerült megegyeznünk a Chelsea-vel.” – mondta a Milan alelnöke, Adriano Galliani.

  “Andriy visszatér a Rossonerihez. Holnap már Milánóban lesz, hétfőn átesik a vizsgálatokon, aztán aláírja a szerződését. Kedden pedig már Carlo Ancelotti kezei alatt fog dolgozni.”

  “Sikerült visszacsábítanunk azt a játékost, aki az elmúlt 50 évben a legtöbb gólt szerezte a csapat mezében. Az elnök, én, a menedzser és minden bizonnyal a többi játékos is nagyon örül ennek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: