• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    A Liverpool és a Stoke City is az utolsó pillanatban győzött a Middlesbrough, illetve az Aston Villa ellen. A Tottenham Hotspur ismét kikapott, ezúttal a Sunderlandtől.

    A Spurs ismét szörnyen kezdte a szezont, az első fordulóban elszenvedett vereség után ismét kikaptak, most hazai pályán a Fekete Macskáktól. A távozni akaró csatárt, Dimitar Berbatovot Juande Ramos még a keretből is kihagyta.

    A londoniak domináltak az első félidőben, többet birtokolták a labdát és több helyzetük is volt, de végül a Sunderland győzött 2-1-re. A győztes gólt az ezen a meccsen debütáló Djibril Cissé szerezte.

    A második játékrészben úgy tűnt, a piros-fehérek új csapatot küldtek ki a pályára, hiszen teljesen megváltozott a játék képe. A 0-0-ás állásról Kieran Richardson bombagólja mozdította el a meccset. Jermaine Jenas szerencsével egyenlíteni tudott, de Cissé 83. percben fejelt góljára már nem volt válasza a Tottenhamnek.

    A Fernando Torres – Robbie Keane páros nem működött kifogástalanul, ezt mutatja az is, hogy a Liverpoolnak egy utolsó percben szerzett gól kellett ahhoz, hogy 2-1-re legyőzze a Middlesbrough-t az Anfielden. A vezetést meglepetésre a Boro szerezte meg Mido távoli, ballábas lövésével.

    A Vörösök azonban Emanuel Pogatetz öngóljával egyenlíteni tudtak négy perccel a rendes játékidő vége előtt, majd Steven Gerrard szerezte meg a győztes gólt a találkozó utolsó pillanataiban.

    A Newcastle United 1-0-ra győzni tudott a Bolton Wanderers ellen, az összecsapás egyetlen gólját Michael Owen szerezte. Kevin Nolan megszerezhette volna a vezetést a fehérmezeseknek, amikor azok büntetőhöz jutottak, de Shay Given bravúrral védett.

    A 71. percben a Szarkák angol válogatott csatára, Owen szerzett gólt Geremi nagyszrű labdájával, ezzel meg is nyerte a meccset csapatának.

    A frissen feljutott Stoke City meglepetésre 3-2 arányban legyőzte az idén nagy dolgokra készülő Aston Villát. Liam Lawrence szerezte meg a vezetést gólt a Fazekasoknak tizenegyesből, de John Carew egyenlíteni tudott.

    Úgy tűnt, Ricardo Fuller hatalmas szólója után szerzett gólja jelenti majd a győzelmet a Stoke számára, de Martin Laursen egyenlített. A hosszabbításban Sidibének sikerült betalálnia, így a piros-fehérek örülhettek.

    A Hull City nem panaszkodhat a bajnoki rajtjára, főleg, hogy ez az első élvonalbeli szezonjuk. Az első fordulóban elért győzelem után most 1-1-es döntetlent játszottak a Blackburn Riversszel. Az első félidő egyértelműen a kék-fehéreké volt, Jason Roberts meg is szerezte a vezetést nem sokkal a játékrész vége előtt.

    Az ausztrál Richard Garcia azonban fejesével egyenlített és pontot mentett a Tigriseknek.

    Az Everton és a West Bromwich Albion csatáját az előbbiek nyerték 2-1-re. Leon Osman szerzett vezetést a Stolverkosoknak, majd Aiyegbeni Yakubu növelte az előnyt. A találkozó végén Roman Bednar düntetőből szépített, de több gól nem esett.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: