• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Silvestre meglepetésre az Arsenalé lett



    Az Arsenal leigazolta a francia védőt, Mikael Silvestrét a nagy rivális Manchester Unitedtől. A vételárat egyik klub sem árulta el.

    A 31 éves játékos, aki a tavalyi szezon nagy részét kihagyta térdszalag-sérülése miatt, kilenc évet töltött el a Unitedben. Az Emirates Stadiumban két éves szerződést írt alá.

    Silvestrét a nyár folyamán korábban már szóbahozták a Bordeaux-val és a Manchester Cityvel is, de végül úgy döntött, hogy Észak-Londonba szerződik.

    A francia bekk az évek során egyre lejjebb csúszott a ranglétrán az Old Traffordon, hiszen a Rio Ferdinand – Nemanja Vidic páros kirobbanthatlanná vált a védelem közepéből.

    Wes Brown és John O’Shea szintén képesek középhátvédként játszani, ráadásul ők most kötöttek új szerződést a csapattal, Patrice Evra pedig a Vörös Ördögök állandó balbekkje, így Silvestrének ott sem jutott volna hely.

    Az is meglepő, hogy Arsene Wenger elvei ellenére egy évesnél hosszabb időtartamú szerződést adott egy 30 évesnél idősebb játéksonak, akit ráadásul nem kerültek el a sérülések eddigi karrierje során.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: