• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson csatárlesen



    A Manchester United menedzsere Sir Alex Ferguson reméli, hogy még a szezon kezdete előtt sikerül majd igazolnia egy támadót.

    Három vagy négy opciónk is van a támadóalakzatba, remélem, hogy végül sikerül meghozni a megfelelő döntést.” – mondta a skót.

    “Remélhetőleg sikerül megszereznünk valakit a szezon kezdete előtt.”

    A hírek szerint továbbra is Dimitar Berbatov lehet a potenciális jelölt. Mellette szóba jöhet még a Valencia támadója David Villa, az Ajaxos Klaas Jan Huntelaar, a lyoni Karim Benzema és a Blackburnben futballozó Roque Santa Cruz is.

    Fergusonnak jelenleg igen kevés lehetősége van variálni a támadó szekcióban, hiszen Wayne Rooney csak most tért vissza az edzésekhez, viszont valószínűleg a jövő heti Newcastle elleni szezonnyitányon már játszhat.

    Cristiano Ronaldo műtétje után lábadozik, ő további hat hetet lesz kénytelen kihagyni. Míg Louis Saha jövőjét továbbra is homály fedi.

    “Nem akarunk azért megválni egy játékostól, mert korábban többször volt sérült. Louis egy kitűnő támadó, ha egészséges képes 20 gólt garantálni egy szezonban. Jelenleg azon vagyunk, hogy ismét 100%-os állapotba kerüljön. Jó úton haladunk, reméljük, hogy sikerrel járunk, mert egy fantasztikus játékosról van szó.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: