• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bentley hihetetlenül boldog



    David bentley elmondta, a világnál is többet jelent számára, hogy a Blackburn Roverstől a Tottenham Hotspurhöz igazolhatott.

    Az angol válogatott szélső körülbelül 15 millió fontért igazolt a londoniakhoz tegnap este. A White hart Lane-en hat (!) évre szóló szerződést írt alá.

    A transzfer utáni sajtótájékoztatón, melyet a Sky Sports közvetített, természetesen Bentleys is megszólalt: “A világnál is többet jelent számomra, hogy a Tottenhamhez szerződhettem.”

    “Gazza volt a kedvenc játékosom, minden barátok a Spursnek szurkol, tehát a szívemben fontos helyet foglal el ez a klub.”

    A konferencián az is szób került, hogy Benltey a Tottenham egyik legnagyobb riválisánál, az Arsenalnál kezdte profi pályafutását, de a játékosnak erre is volt válasza.

    “Ez már a múlté, valóban az Arsenalnál váltam profivá és ott nevelkedtem, de ez nem probléma. Mostmár teljes szívvel a Totenham sikeréért dolgozom.”

    Végül kitért céljára is, nevezetesen a BL-ben való indulásra, amire az előzetes jelek szerint minden esélye megvan a Spursnek, hiszen rengeteget költöttek az észak-londoniak nem is akármilyen játékosokra.

    “Elérhetünk bármit, amit csak akarunk, bármit, amit a fejünkbe veszünk. Elég arra gondolni, mit tett tavaly Juande Ramos. Azóta fejlődött a csapat játéka és mindenki fittebb, egy ilyen csapatnak szeretnék én is a tagja lenni, remélhetőleg tudunk fejlődni a továbbiakban is.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: