• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A ‘Pool lemaradt Barryről?



    Az Aston Villa vezetői szerint már biztos, hogy Gareth Barry a csapatnál marad, hiszen a Liverpool nem tett újabb kísérletet a leigazolására a megbeszélt határidőn belül.

    A Vörösök mestere, Rafa Benitez egész nyáron azon dolgozott, hogy megszerezze az angol válogatott középpályást. Néhány ma megjelent hírben az volt olvasható, hogy a két klub végre megegyezett.

    A Villa vezetősége azonban azt állítja, hogy a 27 éves játékos nem megy sehová, hiszen lejárt a határidő, amelyen belül a ‘Poolnak reagálnia kellett volna.

    “Ma este az Aston Villa végre kijelentheti, hogy Gareth Barry a klubnál marad annak ellenére, hogy a Liverpool hónapok óta szeretné leigazolni.” – áll a birminghamiek közleményében.

    “Az utóbbi néhány napban, a tárgyalások során a két klub kitűzött egy határidőt, melynek lejártával az üzlet ilyen vagy olyan eredménnyel lezártnak tekinthető. A hátéridő lejárt, tehát Gareth Barry marad.”

    Barry szívesen igazolt volna a Liverpoolhoz, hogy végre kipróbálhassa magát a Bajnokok Ligájában. Lehet, hogy erre csak egy évet kell várnia, hiszen a tavalyi 6. hely után a Villa célja is az, hogy indulhasson a legrangosabb európai kupasorozatban.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: