• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A liga braziljai mennek az olimpiára



    A Premier League-ből három brazil játékos, Anderson (Manchester United), Lucas (Liverpool) és Jo (Manchester City) került be a 18 fős olimpiai válogatottba.

    Mindhráman rendszeres tegjai az U23-as csapatnak is, ezért klubjaiknak nincs meg az a joguk, hogy ne engedjék el őket az augusztus 6. és 23. között zajló eseményre.

    A csapatba bekerült a Barcelonától minden bizonnyal távozó Ronaldinho és a Real Madrid sztárja, Robinho is.

    Az AC Milan középpályása, Kaká nem utazik Pekingbe, mivel klubja ebbe nem egyezett bele, Juannal ugyanez a helyzet, az ő részvételét az AS Roma akadályozta meg. A milánóiak kénytelenek voltak elengedni Alexandre Patót, hiszen ő is 23 év alatti.

    A Fluminenese védője, Thiago Silva került be harmadik túlkorosként a nemzeti tizenegybe. Ő sokat segített klubjának abban, hogy a Libertadores Kupa döntőjéig jusson.

    A brazilok olimpiai kerete: Diego Alves (Almeria), Renan (Internacional), Breno (Bayern München), Alex Silva (Sao Paulo), Thiago Silva (Fluminense), Rafinha (Schalke 04), Ilsinho (Shakhtar Donetsk), Marcelo (Real Madrid), Anderson (Manchester United), Lucas (Liverpool), Ronaldinho (Barcelona), Diego (Werder Bremen), Hernanes (Sao Paulo), Thiago Neves (Fluminense), Alexandre Pato (AC Milan), Jo (Manchester City), Rafael Sobis (Real Betis), Robinho (Real Madrid).

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: