• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A WHU egy végső ajánlatra készül Johnson iránt  A West Ham United menedzsere, Alan Curbishley utolsó próbálkozásként 9,5 millió fontot ajánl majd fel az Evertonnak Andy Johnsonért.

  A Kalapácsokokat és a csatárt már többször szóbahozták egymással a médiában, de a korábbi Crystal Palace-játékos minden alkalommal azt mondta, hogy jól érzi magát a liverpooliaknál és maradni szeretne.

  Curbishley azonban nem adja fel a reményt, mivel szerinte Johnson lehetne Dean Ashton megfelelő párja a csatársorban, így még egy utolsó, 9,5 millió fontos ajánlatra készül.

  A londoniak menedzsere reménykedik, mivel az Evertonnak meglehetősen sok csatára van, ennek ellenére gyakran öt középpályással és egy csatárral lépnek pályára. Johnsonnak emiatt nagyon nehéz dolga van, ha szeretné beverekedni magát a kezdőbe.

  Johnson a Birmingham Cityben kezdte karrierjét, majd a Crystala Palace-hoz igazolt, 2006-ban döntött úgy, hogy az Evertonban folytatja karrierjét. 2005 óta nyolcszor hívták be az angol válogatottbe, de ott még nem szerzett gólt.

  Forrás: eatsleepsport.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: