• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Essien nem követi Mourinhót  A Chelsea középpályása, Michael Essien elmondta, hogy jól érzi magát a Stamford Bridge-en és nem fog az Internazionaléhoz igazolni Jose Mourinho kedvéért.

  A 24 éves játékosról több olyan hír is megjelent, hogy a Nerazzurrihoz igazol, miután a Chelsea korábbi menedzsere, Mourinho átvette a vezetést a San Siróban.

  A világhírű portugál mester maga is tett rá utalást, hogy néhány korábbi játékosát magával vinné, de a korábbi Lyon-játékost elmondta, hogy remekül érzi magát a Kékeknél.

  “Jövőre is a Chelsea játékosa leszek és arra számítok, hogy remekül fog sikerülni az a szezon. Megmutattuk, hogy képesek vagyunk túllépni a csalódottságon, jövőre jobb csapatként térünk vissza.” – mondta a ghánai.

  Essien szavait ügynöke, Fabien Piveteau is megerősítette nyilatkozatában: “A Chelsea egy gazdag, erőteljes csapat, ügyfelem nagyon örül, hogy a játékosuk lehet.”

  “Michael nagyon jól érzi magát Londonban és még mindig hátra van négy év a szerződéséből. Nem tudom, miért szeretne távozni.”

  Forrás: eatsleepsport.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: