• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Grant bírálta a Chelsea-t



    A Kékek korábbi menedzsere, Avram Grant elmondta, hogy szerinte a belső viszályok aláaknázzák a csapat minden erőfeszítését.

    Az izraeli mestert szombaton küldték el a kispadról és most nyilvánosságra hozta, hogy nem volt túl boldog attól a helyzettől, ami a klubnál volt.

    Szerinte az elvárások, amit Mourinho távozása után neki támasztottak, unreálisak voltak és arról is beszélt, hogy próbálta megváltoztatni a Chelsea-ről elődje miatt kialakult képet.

    “Amikor átvettem a csapatot, olyan célokat tűztünk ki, amik őrültségnek tűntek.” – mondta Grant.

    “Egy: Jussunk be a Bajnokok Ligája döntőjébe. Korábban fele ennyi pénzzel dolgozó csapatok is több alkalommal bejuottak már, például a Liverpool.”

    “Kettő: Javuljon a játék és a rólunk kialakult kép. A TV és az Internet világában élünk és a Chelsea mindenhol ott akar lenni, ebből kifolyólag javítani kell a játékon.”

    “Három: Találjunk megoldást a klubon belül problémákra és javítsuk a légkört a csapaton belül.”

    “A klubot folyamatosan csatározások árnyékolják be, valamiféle stratégia szerint. A menedzser harcol a tulajdonossal, más csapattagokkal és más menedzserekkel az újságok hasábjain.”

    “Ez nem alakít ki jó képet a csapatról. Ezért úgy döntöttünk, hogy változtatunk a dolgokon és két-három éven belül a Chelsea-t a világ legszebb focit játszó és leginkább támogatot klubjává tesszük.”

    “Négy évre érkezetem és a stábbal együtt úgy döntöttünk, hogy stílust és a gondolkodást is megváltoztatjuk.”

    “Az utóbbi három hónapban a tervnek kezdtek eredményei lenni. Ha így játszottunk volna a kezdetektől, bajnokok lehettünk volna.”

    “A haladás lépésről-lépésre haladt és világosan látható volt. Éppen időben értük el a csúcsot.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: