• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Forest leigazolta Earnshaw-t  A másodosztályba frissen feljutott Nottingahm Forest megkezdte az erősítéseket a következő idényre azzal, hogy leigazolta Robert Earnshaw-t a Derby Countytól.

  A walesi válogatott támadó 2,65 millió font ellenében érkezett a City Groundra és három éves szerződést írt alá új csapatával.

  A 27 éves játékos tavaly, a Premier League-ben nem sokszor léphetett pályára Derby-mezben. Mindössze hét alkalommal volt kezdő, összesen 25-ször kapott lehetőséget és két gólt szerzett.

  A másodosztályban azonban már gólkirály is volt, így valószínűleg sokat segít majd a Forestnek a bent maradásban.

  “Mindenki ismeri ezt a csapatot és tudja, hogy miket ért már el története során. Fontos volt, hogy sikerült megismernem a menedzser, Colin Calderwoodot, akitől megtudtam, hogy mik a tervei.” – mondta Earnshaw a klub honlapján.

  “Hosszasan beszélgettünk, aminek nagyon nagy szerepe volt a döntésemben. Most, hogy minden elrendeződött, alig várom a kezdést.”

  “Nagyszerű, hogy a Forest feljutott, remélem, továbbra is így mennek majd a dolgaink. A csapat fiatal játéksokoból áll, akiknek minden vágyuk, hogy minél többet érjenek el. Nem lepődnék meg, ha remek csapattá fejlődnénk.”

  “A kevés lehetőséget illetően a Derby csalódást jelentett, de a fociban így mennek a dolgok. Úgy kell rá tekinenem, mint egy lezárult fejeztre, tanultam belőle, már csak a kezdést várom.”

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Átigazolások, The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: