• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Forest leigazolta Earnshaw-t



    A másodosztályba frissen feljutott Nottingahm Forest megkezdte az erősítéseket a következő idényre azzal, hogy leigazolta Robert Earnshaw-t a Derby Countytól.

    A walesi válogatott támadó 2,65 millió font ellenében érkezett a City Groundra és három éves szerződést írt alá új csapatával.

    A 27 éves játékos tavaly, a Premier League-ben nem sokszor léphetett pályára Derby-mezben. Mindössze hét alkalommal volt kezdő, összesen 25-ször kapott lehetőséget és két gólt szerzett.

    A másodosztályban azonban már gólkirály is volt, így valószínűleg sokat segít majd a Forestnek a bent maradásban.

    “Mindenki ismeri ezt a csapatot és tudja, hogy miket ért már el története során. Fontos volt, hogy sikerült megismernem a menedzser, Colin Calderwoodot, akitől megtudtam, hogy mik a tervei.” – mondta Earnshaw a klub honlapján.

    “Hosszasan beszélgettünk, aminek nagyon nagy szerepe volt a döntésemben. Most, hogy minden elrendeződött, alig várom a kezdést.”

    “Nagyszerű, hogy a Forest feljutott, remélem, továbbra is így mennek majd a dolgaink. A csapat fiatal játéksokoból áll, akiknek minden vágyuk, hogy minél többet érjenek el. Nem lepődnék meg, ha remek csapattá fejlődnénk.”

    “A kevés lehetőséget illetően a Derby csalódást jelentett, de a fociban így mennek a dolgok. Úgy kell rá tekinenem, mint egy lezárult fejeztre, tanultam belőle, már csak a kezdést várom.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Átigazolások, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: