• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Buzsáky a Nike magyar reklámarca



    A Nike vezetői bejelentették, hogy magyarországi reklámarcuk nem más lesz, mint a Queens Park Rangers középpályása, Buzsáky Ákos.

    A Nike sportszergyártó cég bemutatta a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián a júniusi labdarúgó Európa-bajnokságot felvezető kampányát, amelyet a magyarok közül Buzsáky Ákos, a QPR válogatott középpályása képvisel majd.

    A Nike Eb-kommunikációjának célja, hogy a fiatalokat a teljesítményük tudatos javítására ösztönözze, ismert játékosok bevonásával. A “Fejlődj! Lépj a következő szintre” szlogen egy igen érdekes, Guy Ritchie világhírű angol rendező által rendezett filmben kelt életre, amely egy fiatal focista szemszögéből mutatja be karrierje érdekesebb, mulatságos, győzedelmes, de olykor gyötrelmes momentumait. A filmben olyan játékosok szerepelnek, mint Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Cesc Fabregas, William Gallas, Marco Materazzi, Zlatan Ibrahimovic, Ronaldinho, Rafael Márquez, Bojan Krkic, Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder, valamint Arséne Wenger, az Arsenal vezetőedzője.

    A huszonhatodik születésnapját szerdán ünneplő magyar futballista így egy elit csapathoz csatlakozik.

    Forrás: index.hu




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: