• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az MU átrobogott a West Hamen



    A Manchester United nagy lépést tett a bajnoki cím felé azzal, hogy hazai pályán 4-1-re legyőzte a West Ham Unitedet több, mint egy félidőn keresztül emberhátrányban játszva.

    A Vörös Ördögök nagyszerűen kezdtek, Cristiano Ronaldo már a 3. percben vezetéshez juttatta a hazaiakat. Utána a portugál szerzett még egy gólt, majd Carlos Tevez talált be távolról korábbi csapata ellen a 26. percben.

    Két perccel ezután Dean Ashton szépített, aki iránt állítólag érdeklődnek a manchesteriek. A West Ham esélyei javulni látszotak, amikor Nani kiállíttatta magát egy ostoba kakaskodás miatt a 37. minutumban.

    A második játékrész lasabb tempóban kezdődött, néhány helyzetet kialakítottak a vendégek, de Michael Carrick 59. percben lőtt gólja mindent eldöntött.

    A WHU próbált még szépíteni, ennek érdekében Bobby Zamora tette a legtöbbet, de vagy rosszul célzott, vagy Edwin van der Sar védett, vagy megállította a védelem.

    A United nagyon közel került ahhoz, hogy megszerezze 17. bajnoki címét, mivel sokkal jobb a gólkülönbsége, mint a Chelsea-é, elég lenne egy akár 1-0-ás győzelem is a Wigan Athletic ellen.

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: