• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Beckham kint lehet a 2010-es VB-n



    Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello szerint Devid Beckham kint lehet a dél-afrikai VB-n, ha odafigyel magára.

    dbecks1.jpg“Az ajtó nyitva áll. Játszott legutóbb, a franciák ellen és meglehetősen jól teljesített. Folyamatosan figyelem a Los Angeles Galaxy meccseit is, hogy megfigyeljem.” – mondta Capello.

    “Sok olyan 33-34 éves játékos van, aki vigyáz magára. Megértik, hogy fizikailag már nincsenek olyan állapotban, mint korábban és odafigyelnek magukra. Sok múlik ezen.”

    A korábbi Real Madrid-menedzser azonban nem szeretne jóslásokba bocsájtkozni, amíg szeptemberben el nem kezdődik a VB-kvalifikáció az európai csapatok számára.

    Az olasz mester elmondta, hogy sikerült beilleszkednie az angol életvitelbe és úgy érzi, hogy öt hónapja, mióta átvette a csapatot, már látható a fejlődés.

    “A franciák elleni vereség után elmondtam a játékosoknak, hogy én előrelépést láttam a játékukban. Lépésrőé lépésre kell haladnunk.”

    “Először is ki kell jutnunk, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. Szerintem jó csapatunk van, de még egy kicsit dolgoznunk kell. A játékosok már megértették, hogy mit várok tőlük.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: