• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Chelsea érdeklődik Villa iránt



    A The Sun ma reggeli száma szerint a Chelsea ismét bejelentkezett a Valencia csatáráért, Davil Villáért. A Kékek 30 millió eurót is adnának a játékosért.

    dvillablues.jpgAnnak ellenére, hogy a Chelsea csak három ponttal van lemaradva a Manchester United mögött a Premiershipben és bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe is, komoly változtatások várhatóak a csapatnál.

     

    A jelenlegi menedzser, Avram Grant távozása mellett az is valószínű, hogy Andriy Shevchenko és Didier Drogba kiválik a csatársorból.

     

    Claudio Pizarro maradása sem biztos, ezért a Kékek vezetői szeretnék leigazolni Villát, hogy Nicolas Anelkával együtt játsszon.

     

    A The Sun hírei szerint a londoniak már kapcsolatba is léptek a spanyol játékos képviselőivel, mivel a támadó elmondta, hogy nagyon szeretne Angliában játszani.

     

    Villát már két éve is szóbahozták a Chelsea-vel, akkor Jose Mourinho szorgalmazta az üzletet, de a Valencia visszalépett.

     

    A dolgok azonban sokat változtak a Los Chénél is, mivel a csapat hullámvölgyben van, jelenleg csak a 14. helyen áll és semmi esélye arra, hogy jövőre a BL-ben induljon. A spanyoloknak így jól fog jönni a pénz az átszervezésre.

     

    Villa csapata szenvedése ellenére jó formában van idén.

    Forrás: goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: